דניאל פרלמן- עיצוב ופיתוח מוצרים
  • Work
  • Media
  • About
  • Contact us

is an industrial design studio that specializes in consumer electronics
design and medical devices design.

 שירותי מחקר ופיתוח לשוק הרפואי, הייטק ובטחון, חממות טכנולוגיות וסטארט אפים, לתעשייה הכבדה והחקלאית, וכן  ליזמים פרטיים, עיצוב מוצר , עיצוב גראפי .

עיצוב מוצר, תכנון , שרטוטים, 
​בניית קונספט בחינת הקונספט בדיקת היתכנות אפיון טכני ובחירת סוגי המערכות והמודולים לשימוש הפקת מסמך אפיון שפת ומבנה הקוד


למעלה מתשעים אחוזים מסיכויי הצלחה של מוצר תלויים בבחירת הקונספט הנכון. שלב זה, למרות היותו קריטי בתהליך פיתוח מוצרים, לעיתים קרובות אינו מקבל את תשומת הלב הראויה בהיבט של משאבי זמן ותקציב. בזיו-אב הנדסה פותחה מתודולוגיה ייחודית לבחירת הקונספט האופטימאלי, המבוססת על ניסיון שנצבר במאות פרויקטים מוצלחים. שיטה זו מהווה בסיס לעבודת הדוקטורט של ד"ר אמיר זיו-אב ולמאמרים אקדמיים רבים ונחשבת כאחת...

חברת העיצוב דניאל פרלמן נותנת שרות עיצוב, פיתוח, תכנון לטווח רחב ביותר של לקוחות החל מחברות בין לאומיות, חברות מובילות במשק, חברות רפאויות, חברות בטחוניות, חברות ביוטק, חברות הי טק עד לחברות הזנק ויזמים נשמח לראות את הלוגו שלכם כאן בין לקוחותינו המובילים.
בין לקוחותינו יש מגוון רחב של תחומים: עיצוב מוצרי צריכה, עיצוב מוצרי הי טק, עיצוב מוצרים רפואיים, עיצוב מוצרים טכניים, עיצוב טכנולוגי, עיצוב מוצרים צבאיים, עיצבו מוצרי אבטחה, עיצוב מוצרים פלסטיים. 

אַב טִיפּוּס הוא דגם ראשוני ניסיוני של מוצר תעשייתי חדש. אב הטיפוס מיוצר כדי לחקור את המוצר החדש.
לפני ההשקעה בהקמת מערכת לייצור מוצר חדש, מהווה אב הטיפוס מודל לבחינה והתנסות. בהתאם לתוצאות ההתנסות באב הטיפוס עובר המוצר שינויים ושיפורים, הבאים לידי ביטוי במוצר הסופי. בתהליך התכנון של מוצר גדול ממדים, כגון מטוס, נהוג ליצור מספר אבות טיפוס, חלקם בקנה מידה קטן יותר מהמוצר הסופי, לצורך בחינה ולימוד הבעיות ביצירת המוצר הסופי.
אב טיפוס נבנה בדרך שונה מדרך בניית המוצר המוגמר ומצריך אמצעים אחרים ושיטות עבודה אחרות ושונות. לדוגמה, המוצר המוגמר נבנה בפס ייצור ואילו אב טיפוס נבנה בעבודה פרטנית. חברות רבות משקיעות משאבים בפיתוח אבות טיפוס, וטכנולוגיה לבניית אבות טיפוס כמו הדפסה תלת-ממדית ו-CNC. אב טיפוס עשוי להיבנות גם בסיוע גורם חיצוני לחברה. בישראל הטכניון הוא המוביל בפיתוח טכנולוגיות ליצירת אבות טיפוס, והוא משקיע מיליוני שקלים בשנה במחקר ופיתוח תהליכים רלוונטיים.
בציבור, אב טיפוס הפך למטבע לשון המתאר דגם ראשוני חדש, לא בהכרח בהקשר של תעשייה. אב טיפוס יכול להופיע, למשל, כמודל כלכלי ואפילו פוליטי, שישופר בהמשך.

פטנטים - תהליך רישום פטנטים בשילוב צוות טכני לפיתוח פטנט
​
פטנטים משלב הרעיון השילוב החל מהשלב הרעיוני בין המחלקות השונות בחברתנו מאפשר ליזם ולממציא למקסם את הפוטנציאל הגלום בהמצאתו. בשלב הרעיוני הממציא מקבל עזרה טכנית מאנשי התכנון אשר מבצעים תכנון קונספט עקרוני, אלו הם השרטוטים אשר יוגשו בבקשת הפטנט למשרד הפטנטים. כבר בשלב זה עורך הפטנטים מתחיל לכתוב ולנסח את בקשת הפטנט ואיש התכנון נותן הנחיות טכניות לעורך הפטנטים. שילוב זה עוזר לממציא הן בפן הטכני והן בעניין הגשת בקשת פטנט למשרד הפטנטים.
בשלב הבא חברתנו יכולה לתכנן ולייצר דגם ואב טיפוס, כמו כן חברתנו מכינה חומר פרסומי וסרטון אנימציה המהווה כלי עזר למכירת הפטנט ובשלב הסופי מחלקת השיווק והמכירות עוזרת לממציא במכירת הפטנט וההמצאה על ידי פניה לחברות ומשקיעים ועל ידי הצגת הפטנט בתערוכות.
פטנט - צריך להציג די פרטים טכניים ברישום פטנטים וגם אם אלו קיימים כדאי להרחיבםממציא בעל רעיון או המצאה חשוב שיגן עליה בטרם החל לשווקה ולהפיצה, על מנת שיוכל לשמור על בלעדיות בנושא המצאתו החדשה וזאת על ידי רישומה כפטנט.
חברתנו מספקת שירותים משלב הרעיון ועד למוצר, תוכל להתרשם על קצה המזלג ממספר מוצרים ופטנטים, חברתנו משלבת בעבודתה עורך פטנטים אשר עורך ורושם פטנט לממציאים, השילוב בין אנשים טכניים ועורך הפטנטים עוזר הן לצד הטכני והן למיקסום והגדרת הפטנט באופן שהיזם מפיק תועלת מרבית מהמצאתו ולמנוע הגשת פטנטים תיאורטיים ולא מעשיים.
פיתוח מוצר, תכנון ועיצוב

תהליך פיתוח מוצר ועיצובו כמוהו כמגדל קלפים. מדלגים על שלב אחד, מעגלים פינה, עושים ויתורים וכל התהליך קורס. וכמו שנאמר: SAVE A PENNY – LOOSE A FORTUNE!
תהליך עיצוב ופיתוח מוצר הוא תהליך ארוך ומורכב (אם רוצים לעשות אותו נכון וביסודיות). הוא דורש הרבה מחשבה, תכנון, ידע, ניסיון ומעורבים בו גורמים רבים ואנשי מקצוע מקשת רחבה של תחומים: מעצבים תעשייתיים, מהנדסי מכניקה ואלקטרוניקה, יצרני פלסטיקה, מומחים לחומרים, מעצבים גרפיים, אנשי שיווק… וזה רק ‘על קצה המזלג’. מכאן ברור שדילוג על אחד השלבים או על אחד מהגורמים המקצועיים יכול לחרוץ את עתידו של המוצר. לא חבל על הכסף שהשקעת? התחייבויות כלפי אחרים? זמן יקר?

תכנון מוצר מתחיל מרעיון, שאחריו באים שלבים רבים ומגוונים, למעשה, תכנון מוצר וכל תהליך הפיתוח יכול להעשות במגוון של דרכים שונות. תחילתו של תהליך תכנון מוצר מתחיל בתהליך חשיבה בו יש להגיד מהו הצורך עליו עונה המוצר, ניסוח הבעיה ואת המענה. את המענה אמור לספק המוצר, ולכן צריך להגדיר את הצורך בצורה המדוייקת ביותר. בשלב זה יש לקחת בחשבון פרמטרים שונים כמו עלות המוצר, גודל, משקל, שימושיות, נוחות ועוד.
חשוב להדגיש כי תהליך תכנון מוצר עלול לחזור על עצמו מספר פעמים, וזאת משום שלעיתים מתגדלים במהלך הדרך כשלים, חסמים ושינויים שונים שלא ניתן היה לצפות אותם מראש.
תהליכי תכנון מוצרלאחר שכל הפרמטרים הללו הוגדרו מתחיל שלב הפיתוח בתהליך תכנון מוצר, בשבל זה מתחילים לאפיין את המוצר בצורה מדוייקת יותר ולבנות אב טיפוס למוצר. האילוסטרציה של המוצר יכולה להעשות במגוון דרכים, החל מסקיצות גרפיות ועד למוצרים של ממש, כאשר המטרה היא לספק המחשה קרובה עד כמה שניתן למוצר המוגמר. בשלב בניית האב טיפוס מתחילים להתייחס לפרמטרים של טכנולוגיה והנדסה, מאפיינים את הרכיבים השונים של המוצר, צורת ההפעלה שלו, דרישות הפעלה ושימוש ועוד. בשלב זה מתחילים להכנס לתמונה מהנדסים ואנשי מקצוע נוספים.
תהליך נוסף בשלב של תכנון מוצר זהו האספקט של עיצוב מוצר, אשר מהווה את המסגרת של המוצר עצמו. עיצוב מוצר אחראי על מראה המוצר, העיצוב שלו, עיצוב האריזה של המוצר, אופן האחיזה, צורת ההפעלה והשימוש ועוד. לשלב עיצוב המוצר יש חשיבות גבוהה משום שהוא למעשה החולייה המקשרת בין המוצר והתפקודיות שלו לבין המשתמש. עיצוב מוצר אחראי למעשה על ממשק המוצר, כאשר יתכן מצב בו המוצר עונה על צורך מוגדר, ופועל בצורה מושלמת, אך אופן הפעלתו אינו אינטואיטיבי מספיק, או שהמראה שלו לא אטרקטיבי מספיק והמוצר לא ימכר.
 © Pearlman Daniel Studio, all rights reserved.​
  • Work
  • Media
  • About
  • Contact us